Casey

Stambogsnavn: Aquafox Sebring´s Fangio Chicane
Kaldenavn: Casey

Køn: Tæve
Født: 23/7-2017
Stambogsnummer: DK17226/2017
Vægt: 16,6 kg
Højde: 49 cm
Far: Riverbreeze Dream Team Chinnok
Mor: Myssla´s En Prima Maserati Sebring

Sundhedsundersøgelser:
AD: 0/0
HD: A/A
PRA: Clear
CEA: Clear
OCD: Ikke påvist
Patella: Intet påvist
Øjne: Intet påvist
BUFF: Clear
DM: Carrier
CLPS: Clear
CDDY IVDD og CDPA: Clear
JADD: Clear
DEN: Clear


Udstilling: Exellent

Tests:
Mentalbeskrevet i DKK
FB-RK (funktionsbeskrivelse retriever) i Sverige

Casey kommer fra kennel Aquafox i Sverige.
Casey er min lille skygge. Hvor jeg er, er Casey at finde.


Hun er min træningsparter, og altid på med det samme. Dog skal der ske noget, ellers kommer hun hurtigt til at kede sig, og for mange gentagelser gider hun ikke.
Casey en mild, men også en bestemt dame. Mod andre hunde, tøver hun ikke med at give dem en skideballe, hvis ikke de opføre sig, som hun vil. Hun opsøger sjældent andre hunde, eller byder dem op til leg, med mindre de er stille og rolige. Er de for voldsomme, får de klar besked.
Hun har et dejligt temperament, og er meget tålmodig omkring børn.
På hjemmefronten er hun yderst selskabelig, og en tæt del af familien. Hun ligger gerne i sofaen og i sengen, for at ligge tæt sammen med familien. Og så er hun yderst legesyg. Hun kommer jævnligt hver dag med en bamse eller andet, for at byde op til leg. Hun er vagtsom og skeptisk over for fremmede der kommer i hjemmet, men byder dog hurtigt folk velkomne, når de lige er set an.


Når vi er ude så er hun en typisk toller- reserveret over for fremmede. Hun kan lige hilse kort, men så trækker hun sig hurtigt igen og er passiv. Dette giver sig til gavn når vi træner, for her gider hun hverken andre hunde eller mennesker, men har den fulde fokus på mig.
Casey er utrolig arbejdsivrig og lærenem. Hun er glad for at apportere og for at bruge snuden. Dette kommer især til udtryk, når hun skal finde genstande eller gå spor. Hun har et stort jagtinstinkt, og er en rigtig vandhund. Casey trænes i lydighed og dummy træning.
I hverdagen er Casey rolig og harmonisk, og følger troligt med i hverdagens trommerum, og hun er ikke en hund, der har tendens til stress.